FORSIDEN OM MEG KONTAKT VIDEOBLOGG [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Fantastisk uke


Heihei! 

Den siste uken har jeg vært så heldig å fått tilbringe hos kjæresten, i vakre Kvinnherad. Solen har stekt omtrent hver eneste dag, og med temperaturer på godt over 20*C klager i alle fall ikke jeg! Kvinnherad er en kommune i Sunnhordaland, omtrent rett ved Stord. Spør du meg må dette være en av Norges fineste kommuner, med høye snødekte fjell, skog og flotte fjorder. Idyllisk. 


Bare se på dette bildet fra i fjor... Dette er i slutten av mai! 

For en utsikt... 

Moren til Preben tok meg også med på en liten fjelltur denne uken mens han var på jobb, og jeg er fremdeles like fascinert over naturen her. En ganske stor forskjell fra flate Jæren, hoho. Ellers har vi vært på Rekefestivalen på Halsnøy en tur, i tillegg til tapaskveld med mange venner av Preben. Tapas må være noe av det beste... Og matvrak som jeg er trillet jeg omtrent hjem... Etter en god middag spilte vi kubb, jentene mot guttene, og dere kan tro hvem som vant! Overlegen seier til jentene, til guttas store ergelse. 

Søndag måtte Preben på jobb igjen, før vi stakk og badet sammen med søsteren og fetteren hans. Pingle som jeg er svømte jeg uti, mens de andre hoppet. 

Gleder meg allerede til å reise tilbake hit neste uke, men først skal vi vende snuten nordover mot Volda, hvor vi begge skal studere til høsten! Preben har allerede gått 1 av sine 3 år på musikk, mens jeg skal starte på idrett. Gleder meg utrolig mye, og håper dette blir bra. Vi skal bo sammen, så neste uke må vi opp med diverse ting til leiligheten, slik at den er delvis klar til vi flytter opp 16. August. 

Håper dere har hatt en fin sommerdag :-) 

- Kathrine 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits