FORSIDEN OM MEG KONTAKT VIDEOBLOGG [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Påsken 2013


Heihei, lenge siden sist! 

Siden sist har har jeg valgt å slutte på UIS, nå jobber jeg på Coop Mega, noe jeg har planer om å gjøre fram til jeg begynner å studere. Som forhåpentligvis blir til høsten, om alt går etter planen, gleder meg veldig :) 

Ellers har jeg tilbrakt stort sett hele påsken med kjæresten. Var så heldig å fikk bli med familien hans til Hovden. Her var det slalom, snowboard, langrenn, hyttekos og badstu for alle penga, herlig! Var en utrolig kjekk tur, han har virkelig den koseligste familien. For ikke å snakke om været! Fy, for et vær vi hadde, strålenge sol hver dag. Kaldt var det riktignok, men er ikke noe et par lag med ullundertøy ikke kan fikse. Siste del av påskeferien tok vi hjemme hos meg på Randaberg. Fredag disket mamma opp med noe av det beste jeg vet, nemlig komle. Andre som har smakt det? Ah, det er himmelen for meg... Ellers har vi truffet enda mer slekt, før vi tok turen ut Påskeaften. Vorset var veldig gøy, mens byen var mer ok, da det var utrolig fullt overalt. Utrolig godt å få se Preben igjen, tilogmed i nesten to hele uker. Da han studerer i Volda, er dette luksus. Ellers har vi kost oss på kafé, sett filmer, spist god mat og bare nytt påsken. Nå sitter jeg hjemme, mens kjæresten er på vei tilbake til Volda. Merker jeg savner han allerede, men er heldigvis ikke altfor lenge til jeg får se han igjen. Neste helg skal også jentene samles for avskjed til ei veninne som reiser til California, så det blir koselig. Ønsker dere en fin avslutning på påsken! 

- Kathrine Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits